Пълната версия на PACKZ 4.0 вече е на пазара

1048
Пълната версия на PACKZ 4.0 вече е на пазара
Spread the love

След проведени тестове на бета версията на PACKZ 4.0 от клиенти, PACKZ пуснаха в продажба пълната версия на продукта. Заедно с това стартира и новият сайт на фирмата, който представя в детайли новите функции на PACKZ.

 

Какво е новото в PACKZ 4.0? – Най-новата версия съдържа много нови функции и оптимизации, някои от които са:

 • PACKZ Smart Ribbon и Palette Dock дават възможност на операторите да направят работна среда (Work Environment), която дава по-бърз достъп до стандартни и разширени функции за редактиране при предпечатна подготовка.
 • PACKZ 4.0 увеличава сигурността при редакция и предлага нови опции в Analyze and Fix за проверка на съдържанието на PDF документa: смесени цветове в баркодове; проверка за свиване; проверка за частично вграждане на шрифтове; цялостно или частично (в зависимост от големината) издупчване на черния цвят; ICC профили с еднакво име, но с различни цветови характеристики; растеризирани обекти и много други…
 • PACKZ вече е съвместим със стандарт ISO 19593-1 за производствените стъпки. За визуално разделяне на обектите един от друг в PDF документа се използват PDF слоеве.
 • С PACKZ Variables се повишава функционалността на Live Objects. Тази иновативна технология служи за създаване на активни информационни панели и „живи“ (динамични) дизайни.
 • Функциите за оразмеряване (Dimension Arrows и Dimension Lines) добавят бързи и точни размери към дизайна на гъвкавите опаковки, етикети или опаковки от картон чрез използване на информация за страницата, референтни обекти или шаблони за опаковки.
 • PACKZ Spread Paint добавя раздувки на избраните обекти и позволява създаването на автоматично наддаване за всеки тип размножаване.
 • PACKZ Staggered repetition е разширен със Staggered Cut. PACKZ автоматично добавя информация за черти за рязане между шахматно размножените обекти за всички или определени цветоотделки.
 • Tabular Step и Repeat могат да групират елипсовидни и кръгли етикети, отчитайки зададеното разстояние между тях. Вече има К-фактор поле, което изчислява изкривяването в резултат от дебелината на клишето и монтажната лента.
 • Step и Repeat решенията имат функции за ротация на файлове и обръщане на листа за бързо и лесно създаване на двустранни монтажи.
 • PACKZ вече включва растеризация на всеки един обект и RIP-независимо решение за компенсацията на нарастването на точката или контрола на минимална и максималната точка на целия дизайн или на избрани обекти в него.
 • Процесът на създаване на малки застъпвания между съседни цветове със Smart Trapper е разширен с базиран на плътността трапинг в комбинация с този за управление на цвета.
 • Trapping Pairs вече са групирани в Trap Collection и PACKZ може да постави слоя със застъпванията между други слоеве вместо най-отгоре.
 • Color Swatches са библиотеки със запазени цветове. Те спомагат за поддържането на постоянство при работа по серия дизайни и спестяват време при прилагане на цветове към обектите
 • PACKZ има възможност да управлява последователния дълбок печат, където цветоотделките са гравирани на един и същ цилиндър. Експортът за дълбок печат генерира Fast Forward Data и е разширен с допълнителни компресиращи алгоритми.
 • PACKZ 4.0 има три решения за печат с разширена цветова гама (за дигитален и конвенционален печат): PANTONE Extended Gamut библиотека, EGP използващ ICC Device Link профили и EGP използващ GMG Opencolor спектрални данни.

За ГЕД ООД
Фирма ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя пълни решения на своите клиенти.  Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, дизайн и професионален предпечат, софтуер и консумативи, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com

Биографична информация