Редактиране на снимки с Photo Pos Pro

1492
Редактиране на снимки с Photo Pos Pro

Photo Pos Pro е сред най-популярните фото редактори с над 10 милиона сваляния. Актуалната версия 3 има безплатни и платени функции, които позволяват на потребителите да се справят както с базови, така и с професионални задачи в областта на работата с растерни изображения.

 Photo Pos Pro

 

Photo Pos Pro поддържа всички стандартни професионални инструменти за обработка на изображенията като филтри, слоеве, маски, криви, скриптове, ефекти, четки и други.

Най-важните му функции включват:

  • Премахване, изтриване или замяна на задния план;
  • Корекция на некачествени снимки;
  • Рамки и колажи;
  • Фото ефекти;
  • Текстови ефекти;
  • Поддръжка на RAW.

Софтуера поддържа много формати за изображения, различни усъвършенствани инструменти за редакция и създаване на ефекти, инструменти за графичен дизайн, селекция, слоеве и маски, преливки, скриптове, автоматизация на задачи.

Интерфейсът е лесен за употреба и предлага режими за нови потребители и за напреднали. Системата с ръководства помага на потребителите да се запознаят с възможностите на програмата стъпка по стъпка.

Никой професионален потребител на графичен софтуер няма да бъде затруднен от интерфейса, логиката и инструментите на Photo Pos Pro.

Източник: photopos.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.