Решение за оптимизация на разхода за хартия от Avanti

1513
Решение за оптимизация на разхода за хартия от Avanti

На Graph Expo 2015 Avanti представи своето решение Slingshot. То е управленска информационна система от ново поколение, насочена към нуждите на компаниите в обласста на печата и рекламата.

Решение за оптимизация на разхода за хартия от Avanti

 

Управленската информационна система включва в себе си още възможност за цялостно управление на бизнеса, цялостно планиране на производството и доставките, складово стопанство и фактуриране.

Едно от интересните нововъведения е възмножността за електронен монтаж на различни по размери файлове, така че да се позволи оптимално използване на наличният размер хартия. Софтуерът калкулира необходимите размножения върху листа на база единичен тираж на всеки файл, както и съобразно целия тираж. В Slingshot могат да се въведат всички налични машини и технологии с параметрите им, както и различните типове медии за печат. По този начин става възможно определянето на иконимически най-ефективното производство, като софтуерът калкулира себестойността на продукцията и същевременно спомага за инвентаризацията на материалите и продукцията.

 

Решение за оптимизация на разхода за хартия от Avanti

Решението е напълно интегрирано чрез JDF с всички водещи системи за предпечат – AGFA Apogee, Kodak Prinergy, Heidelberg Prinect, HP Production Center и Ultimate Technographics Impostrip. По този начин след одобрение от оператор изчисленото разположение на печатната форма автоматично се превръща във файл за печат и се предава към системата за предпечат, чрез стандартните файлови формати JDF или PDF.

Източник: www.myprintresource.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/