Решения за превръщане на PDF в редактируеми формати от Recosoft

1684
Решения за превръщане на PDF в редактируеми формати от Recosoft

Решенията на японската компания включват PDF-to-Office, PDF-to-iWork, PDF2ID, ID2Office.

PDF-to-Office

Сред нововъведенията на Recosoft е разширяването на гамата решения PDF2Office за iPhone. PDF to Pages конвертира PDF файловете в годни за редактиране Pages документи. PDF to PowerPoint превръща PDF-и в годни за редактиране PowerPoint презентации. И двете приложения са разработени специално за iPhone.

PDF2Office конвертира PDF файлове в годни за редактиране документи за Word, Excel, PowerPoint, Keynote, Pages Numbers и други популярни формати. Това става чрез пресъздаване на конструкцията и оформлението на документа. Това включва възстановяване на параграфите, прилагане на стилове, групиране на графичните елементи и други операции.

Последната версия 4.0 на PDF2ID Standard и PDF2ID Professional предлага най-точното конвертиране на PDF и XPS за обработка с InDesign. Те поддържат InDesign CC и използват пълните възможности на 64-битовата архитектура.

Някои от по-интересните възможности на PDF2ID 4.0 включват интеграция с InDesign Creative Cloud, поддръжка на 64-битови системи за по-висока производителност. Новата версия на Layout Reconstruction Core 6.5 се грижи за осигуряване на по-точно съответствие в InDesign файловете.

Източник: recosoft.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.