Превърни всяка снимка в акварелна картина с AKVIS Watercolor

1682
Превърни всяка снимка в акварелна картина с AKVIS Watercolor

Приложението AKVIS Watercolor превръща снимките в акварелни картини с едно кликване, а неговата най-нова седма версия идва с някои подобрения в стила на преобразуване и отстранени бъгове.

 

AKVIS Watercolor

 

AKVIS Watercolor използва два стила на преобразуване на снимките за да имитира акварелна картина. Това са класически акварел и контурен акварел. Всеки стил идва с набор от готови за използване предварително зададени настройки и регулируеми настройки. Работата със софтуера не изисква предишен опит като художник.

Новото във версия 7.0, която излезе наскоро е „контурния акварелен стил“, който имитира смесен метод на рисуване много близък до акварелната техника „сухо върху мокро“. Той представлява добавяне на тънки линии към картината, за да подчертае ръбовете на обектите и ви позволява да симулирате комбинация от акварелна боя и моливи. Новият стил идва с широк набор от готови за използване предварително зададени акварелни цветове.

 

AKVIS Watercolor AKVIS Watercolor
класически акварел контурен акварел

 

С новата версия на софтуера можете да пресъздадете най-великите стилове на рисуване в света на акварелното изкуство.

AKVIS Watercolor работи като самостоятелно приложение или като плъгин за AliveColors, Adobe Photoshop, Corel PaintShop Pro и др.

В зависимост от вида на лиценза има някои ограничения на функционалностите. Софтуерът разполага с пробна версия, която да ви ориентира кой лиценз е най-подходящ за вас. Цени от 14.95$.

Вижте още тук: akvis.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.