Софтуерната платформа на Esko вече е съвместима с PDF Output Suite 5.0 на групата Ghent

1283
Софтуерната платформа на Esko вече е съвместима с PDF Output Suite 5.0 на групата Ghent

Esko потвърди, че софтуерната платформа на компанията е съвместима с новият Ghent Workgroup PDF Output Suite version 5.0. Всичките 48 теста в PDF формат са били обработени безупречно чрез приложения и работен процес от платформата на компанията.

Софтуерната платформа на Esko

 

Ghent Workgroup PDF Output Suite 5.0 гарантира, че работния процес е напълно съвместим с PDF/X-4, което цели да помогне на значителна част от производителите на опаковки и печатниците да постигнат нови, по-високи нива на ефективност на производството. Той се разпространява като серия тестове, които могат да бъдат приложени от крайни потребители, както и от разработчици в приложения, които работят с PDF файлове. Esko е първата компания, която получава перфектни резултати при тестовете на целия софтуерен пакет.

Lieven Plettinck, директор на софтуерното инженерство в Esko, казва, „Имаме дълготрайна връзка с работната група Ghent и в резултат решенията ни напълно съответстват на всяко ново развитие. Клиентите ни знаят, че това е част от отдадеността ни да работим с организации по стандартизация, за да сме пионери в нововъведенията. Благодарение на това, с представянето на новвъведения като Ghent Workgroup PDF Output Suite 5.0 и доказаната ни съвместимост, можем да гарантираме, че клиентите ни ще получат незабавни ползи. Особено сме щастливи от фокуса върху опаковките на най-новата версия. Това ще даде значителни предимства на производителите на опаковки и етикети от гледна точка на постигане на по постоянни резултати.“

Ghent Workgroup PDF Output Suite 5.0 е създаден за потребители, които обработват PDF файлове в графичната индустрия и цели да потвърди, че работният им процес съответства на стандартите PDF/X. Той помага да се установи дали поведението на работния процес е адекватно, както и лесно и бързо идентифициране на грешки, които могат да въздействат на работата.

Най-важният инструмент на Ghent PDF Output Suite 5.0 е шестстраничен PDF, който съдържа 48 теста, които могат да се използват незабавно. Всеки от тях проверява определен аспект на PDF/X файл. Те могат да се използват самостоятелно, но идеята на теста е да са групирани за по-ефективно тестване.

Източник: пресинформация на Esko
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.