Софтуерни новости от ESKO за производителите на опаковки

1342
Софтуерни новости от ESKO за производителите на опаковки

От ESKO са се заели със задачата да улеснят до голяма степен работните процеси на доставчиците на печатни услуги в сферата на опаковките.

WebCenter

 

Компанията ще демонстрира множество решения в тази област на drupa, като за целта дори е разработен специален сайт. Към иновационните области, които ще бъдат застъпени на изложението спадат решения за: управление на заявките, дизайн на опаковки, довършителни процеси за дисплейни реклами и други.

Новата версия на решението за управление на заявките WebCenter позволява автоматизация и оптимизация на процесите по обработка на поръчките за печат на опаковки. Модулът работи успешно под различни устройства и в него е внедрена новата разработка на компанията за 3D визуализация на продуктите.

 

ArtPro+

Обновеният AristoCAD ще предложи набор от готови модели за бърз и лесен дизайн на многокомпонентни структури (например POP дисплеи). Дизайнерите ще могат да ускорят процеса на работа, опирайки се на онлайн библиотека с готови шаблони. Според компанията това ще редуцира грешките в дизайна до 70% и същевременно ще намали разходите за изработка на макети с 90%, благодарение на 3D визуализацията. Самите 3D макети ще могат да се споделят с клиента и да бъдат одобрявани чрез WebCenter.
Друга новост от ESKO е в сферата на предпечатните процеси, където се намесва решението ArtPro+. Със своя уникален и интуитивен интерфейс той ще предостави на потребителите незабавен достъп до най-подходящите инструменти по време на работа.

Освен софтуерните новости от компанията са подготвили и множество хардуерни решения, които ще бъдат демонстрирани на drupa. Сред тях спадат различни решения за: експонация на пластини за флексопечат, контрол на цветовете и мултизонови маси за рязане по контур с роботизирано или листово подаване и иновативен софтуер за управление. Представяне на последното решение може да видите и в следващото видео:Вижте повече информация за всички иновативни решения на ESKO в специално разработения сайт на компанията: drupa.esko.com/drupa-innovations или в зала 8В, щанд А23 по време на drupa.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: drupa.esko.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/