Софтуерни решения за електронни монтажи и калкулация от PressNoStress

1934
Софтуерни решения за електронни монтажи и калкулация от PressNoStress

От PressNoStress предлагат две решения на своя сайт. Софтуери за електронни монтажи като плъгин и като самостоятелна програма и софтуер за калкулация на разхода на мастило.

Ето малко повече информация за всеки от тях:

Imposition Wizard
Imposition Wizard е софтуер за електронни монтажи, работещ под MacOS, който има и плъгин за Adobe Acrobat, работещ под Windows. Той позволява прочитане на PDF файлове, прилагане на промени по тях и съхраняване на резултата в нов PDF файл. Опростеният потребителски интерфейс позволява бърза и улеснена работа, а извършваните промени се визуализират веднага. Със софтуера могат да се подготвят електронни монтажи на книги, брошури, визитки и всякакви други печатни материали. Поддържа се работа и с AppleScript, което позволява автоматизация на работните процеси. Освен различните видове монтажи, решението дава възможност още за пренареждане на страниците във файла, добавяне на служебни елементи за печат и други. Лицензът, както за софтуера, така и за плъгина е 15$ на месец за потребител.

 

Imposition Wizard

Coverage
Coverage е софтуер, работещ под MacOS, с който може да изчислите разходите си за мастило за всеки отделен файл. Необходимо е само да заредите файла в coverage преди печат. Софтуерът анализира документа и представя детайла справка за разхода на мастило за всяка една страница. По този начин може да видите пълния разход и ако той не ви удовлетворява, то може да направите подробен преглед страница по страница, за да намерите тази с най-голям разход на мастило. Направените анализи могат да се съхраняват за допълнителна обобщена информация в бъдеще. Годишният лиценз е с цена 99$, а подновяването му струва 49$.

Източник: pressnostress.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/