Нова версия на софтуер за векторизация

122
Нова версия на софтуер за векторизация

Graphic Tracer 12

Дванадесета е поредната версия на софтуера за векторизация Graphic Tracer. Тя носи нови функции и разширени възможности, за да направи работата ви по-бърза и по-лесна, когато става въпрос за преобразуване на растерни изображения във векторни.

За Graphic Tracer сме писали и друг път в Printguide. Вижте подобренията в новата версия:

Бързо търсене на шрифтове
Идентификацията на шрифта е обогатена с нова технология на търсене, която е в състояние да открие шрифт в лого или текст 10 пъти по-бързо от преди. Тази функция ви дава почти незабавен отговор на въпросите за това кой е търсения шрифт.

Безплатни за използване шрифтове
Добавени са много нови колекции от шрифтове към базата данни за търсене. Включени са над 5500 Google шрифта с възможност да се използва цялата колекция за подмяна на текст. Не е необходимо да изтегляте или придобивате сами шрифтовете. Друга нова колекция са над 1000 шрифта от Corel, които Graphic Tracer може да идентифицира  Това с условието, че сте потребител на CorelDraw и сте изтеглили шрифтовете на системата си, тогава Graphic Tracer автоматично ще ги идентифицира.

 

 

Подобрен интерфейс
Направени са подобрения по интерфейса за да подобри използваемостта на софтуера. Това са по-големи текстове, по-ясни икони, както и лесен достъп за актуализиране на вашите бази данни с шрифтове. Регулирането на размера и разтягането на текста вече може да се извърши, преди да замените текст. Функцията за замяна на контура и функцията за доставчик на шрифтове също са подобрени.

Експорт с един клик
ClikLink™ – функцията за прехвърляне за допълнителна редакция или използване с едно кликване към други програми е актуализирано. Сега включва Corel Draw 2022, Adobe Illustrator 2022, Flexi 2020 и 2021 и софтуера за бродиране Melco DesignStudio версия 11.

Ъпдейтът до версия 12 е безплатен за потребителите на Graphic Tracer. Иначе самият софтуер можете да закупите с доживотен лиценз за 595$ или с месечни или годишни абонаменти.

 

Graphic Tracer 12

Интернет портал за печатни технологии.