Софтуер за векторизация Graphic Tracer

124
Софтуер за векторизация Graphic Tracer

Graphic Tracer 11Graphic Tracer 11 е най-новата версия на софтуера за векторизация на растерни изображения, разполагащ с редица мощни инструменти, които ще ви спестят време при работа с лога, знаци, банери и много други. Той работи успешно с нискорезолюциони или лошо снимани снимки, като ги преработва във векторни графични файлове.

Софтуерът използва уникалната технология Sengege ™, която представлява използване на подпикселна точност от край до край за определяне на границите между цветовете. По този начин можете да бъдете сигурни, че ще получите чисти векторни графики.

Graphic Tracer 11Graphic Tracer 11 има редица предимства от тези на обикновена векторизираща програма. Едно от тях е възможността да разпознава действителния шрифт използван за изображението, независимо дали той е модифициран. Технологията е наречена FontEye™. За секунди програмата може да ви предложи шрифт, с който да замените текста в едно лого или знак например. Софтуерът идентифицира повече от 100 000 шрифта от различни колекции и над 20 000 шрифта от сайтове за безплатно изтегляне.

Друго съществено предимство е автоматичното откриване, калкулиране и векторизиране на често срещаните геометрични форми и контурни ефекти. Graphic Tracer ви предлага да приемете предложените открити обекти и да ги замените с перфектни геометрични форми. Разбира се всичко това можете да го експортирате във векторен формат, който да се използва във всеки графичен софтуер.

За да оцените възможностите на Graphic Tracer разгледайте видеото:


Graphic Tracer се предлага с 10 дневна пробна версия (без изисквания за кредитни карти), като след това можете да преминете към месечен или годишен абонамент.

С цел допълнително обучение, на сайта на производителя са достъпни и няколко проведени вече уебинара за работа с Graphic Tracer. Вижте ги тук.

Graphic Tracer има и установена интеграция с редица популярни софтуери за дизайн и лазерно гравиране като Flexi, RDWorks V8, CadLink и Affinity Designer.

Източник: Graphic Tracer

 

Вижте още: банка с векторни изображения в помощ на дизайнери и предпечатари.

Интернет портал за печатни технологии.