Софтуер за проектиране на POP дисплеи и опаковки SАi DisplayGenie

1801
Софтуер за проектиране на POP дисплеи и опаковки SАi DisplayGenie

Американският разработчик на RIP софтуер SAi показа на FESPA нов софтуер, който ще позволи на фирмите, предлагащи широкоформатен печат бързо и лесно да стартират и навлязат в проектирането на стелажи и рекламни POP дисплеи и опаковки.

Наречен DisplayGenie, пакета ще стартира от €1 495 и ще елиминира множество стъпки, за да подобри ефективността и опрости създаването на структурни дизайни от опаковъчен картон, микро и велпапе, както и различни синтетични и сандвичови материали при производството на POP дисплеи и опаковки.

software

SAi DisplayGenie е идеален продукт за печатния бизнес, който иска да се възползва от възможностите за предлагане на рекламни стелажи и опаковки. Той включва стотици готови за използване триизмерни дизайни за опаковки от картон, велпапе и сандвичови материали, за да опрости разработката на структурни дизайни на свободно стоящи и Pop-дисплеи, както и различни кутии.

Според Дийн Дерак – продуктов директор на Sai, DisplayGenie ще се хареса на тези потребители, които вече разполагат с плосък принтер, но може също така да помогне при взимането на решение за инсталиране на плоска режеща маса, която заедно със софтуера, ще им се даде възможност за увеличаване на приходите чрез разширяване обхвата на услугите.

“За една малка част от цената на висок клас подобни пакети, които обикновено са обвързани със специфичен хардуер на производителя, SAi DisplayGenie позволява доставчиците на широкоформатен печат бързо и лесно да започнат създаването на POP-дисплеи и опаковки“, казва той.

SAi DisplayGenie е съвместим с всички съществуващи широкоформатни RIP софтуери, които управляват плоскопечатни принтери и режещи маси и разполага с прост, но пълен набор от инструменти, за да се даде възможност за по-лесен структурен дизайн на дисплеи и опаковки. Потребителите могат бързо да избират и адаптират съществуващи шаблони от обширна и непрекъснато разширяваща се библиотека с популярни POP дисплеи и стандартни шаблони от ECMA (Европейска асоциация на производители на картон ) и FEFCO (Европейска федерация на производителите на велпапе). Те могат да бъдат персонализирани с множество опции, включително и нови художествени дизайни, рисунки, снимки и текстове. Използвайки интуитивния интерфейс на DisplayGenie, дизайнерите могат да въведат нови геометрични стойности, на база на които Flexi софтуерът за секунди регенерира параметрично дизайна.

display

От компанията твърдят, че се спестяват допълнителни разходи и време благодарение на интегрирания графичен и структурен дизайн с преглед и анимиране на 3D сгъванията, което помага да се поддържа ефективността на работния процес и като улавят всяка грешка преди производството. Това също се подпомага от възможността за експорт на дизайни на дисплеи или опаковки като 3D PDF файлове с възможност за преглед и корекция от клиентите преди производство.

В резултат на това, от SAi казват, че DisplayGenie преодолява обезпокоителни болезнени точки с които се сблъскват дизайнерите при създаването на тези елементи в техния софтуер от други разработчици. Пример за това колко трудно може да се визуализира в 3D, и да се постигане точен дизайн с Adobe Illustrator или CorelDraw е отнетото време и неизменно нуждата да се разчита на опита и грешката по време на производството. Това се дължи на трудностите при правилното отчитане на поведението и дебелината на материала при сгъване.

SAi DisplayGenie е достъпен за поръчки чрез дилърската мрежа в Европа и работи под Windows 7, 8 и 10 (32 и 64-bit).

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.