Софтуер за пътни знаци, базиран на Flexi от SAi и 3M

1068
Софтуер за пътни знаци, базиран на Flexi от SAi и 3M

Водещият доставчик на софтуер за широкоформатен печат, производство на табели и CAD/CAM за CNC машини, заедно с 3M представи FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition, софтуер за пътни знаци, който обхваща всички етапи от дизайна до печата и е базиран на Flexi, наложеното решение на SAi.

Софтуер за пътни знаци

Новото решение е съвместимо с сериите HP 300 и 500. То съчетава богатите възможности на Flexi с шест ASTM цвята за пътни знаци. FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition позволява производство на знаци, които отговарят на строги изисквания. Той позволява на производителите им да увеличат приходите си и да бъдат по-конкурентни като добавят към продуктовите си предложения пътна сигнализация.

„Пътната сигнализация трябва да съответства на изключително строги глобални изисквания за цветовете, което може да превърне производството на знаците в трудна задача,“ каза Steve Ball, директор на стратегическото бизнес развитие, SAi. „С предварително настроените допълнителни цветове на 3M, FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition позволява на потребителите да отговарят на тези спецификации. Обширното, но лесно за употреба решение опростява целия производствен процес като премахва налучкването и загубата на време, причинена от ръчното задаване на CMYK стойности във външен софтуер. Така потребителите повишават ефективността си и пестят време.”

Пестене на време и ценова ефективност
FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Editionгарантира възпроизвеждането на цветовете за пътна сигнализация върху избрани 3M материали чрез широкоформатните латексови принтери на HP. Чрез възможността за автоматизиране на обичайните процеси по подготовка на поръчките, потребителите могат да ускорят производството и да подобрят целия си работен поток.

Софтуерът включва и възможности за ръчно и автоматично оптимизиране на използването на материала, което минимизира загубите. Възможна е и едновременна употреба на два широкоформатни принтера, което осигурява максимална производителност.

FlexiPRINT Authorized 3M Traffic Edition е съвместим с Windows 7, 8 и 10.

Източник: пресинформация на SAi
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.