Boxshot – софтуер за създаване на 3D визуализации

567
Boxshot – софтуер за създаване на 3D визуализации

С версията Boxshot 5 може да се създават различни макети (визуализации) на вашите проекти с помощта на над 50 различни типове форми, които могат да бъдат променяни според изискването на клиентите, така че те да могат да видят как ще изглежда реалния продукт.

 

визуализация на кутии

Сред продуктите, които можете да визуализирате в 3D са книги, дисплеи, кенчета, бутилки, софтуерни кутии, книги с твърди и меки корици, списания, CD, DVD и Blu-ray кутии, карти, кутии, чаши, чанти и много други.

Ако имате нужда от повече форми, можете просто ги добавите! Boxshot поддържа добавяне на 3D форми от следните файлови разширения FBX, 3DS, STL, PLY, DXF, OBJ и Collada (DAE).

За улеснение в Boxshot се предлагат подобни на CAD функции, с които можете да проектирате собствена 3d форма. Можете да направите почти всичко, повече или по-малко симетрично като бутилки, кутии, кутии, контейнери и т.н.

 

визуализация на бутилки с печат

Освен различни форми, сред функциите, които предлага Boxshot са симулация на различни материали, печатни облагородяващи ефекти, композиране на продукти, прилагане на цветни профили към визуализацията, рендериране със всичките възможни ефекти на сенки, осветления и пр., автоматична обработка на множество файлове по критерии, възможност за създаване на скриптове за улеснения, анимиране на визуализацията и мн. др.

Софтуерът поддържа Windows и macOS.

Вижте всички функционалности на Boxshot тук.

От Boxshot предлагат безплатна демо версия на продукта за тест.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.