Създавайте комбинации от цветове навсякъде с Real Colors за Android

5074
Spread the love

Приложението на Makan Studios позволява на потребителите на Android да създават, редактират и споделят цветови палитри на базата на снимки.
inline_840_https://printguide.info/images/2012-06-15.jpgАко иматенужда от идеи за подбора на цветове итаблетът или телефонът с Android сави под ръка, решението, което може да випомогне се нарича Real Colors.Продуктът на Makan Studios работис Android с версия по-високаот 2.1. Той създава палитрис цветове на основата на снимки.

Използванетона приложението е лесно. Достатъчное да посочите снимката, която искате даизползвате и приложението генерирапалитра с пет цвята, базирана на нейнитецветове. Можете и да редактиратепалитрата, да ѝ дадете име, както и даредактирате отделните цветове с плъзгачив HSB или RGB. Можете да видите и Hex стойноститена цветовете.Когато сте готови, можетеда запазите новата палитра в библиотекаи да я експортирате в Box.com, Evernote, Facebookили да я изпратите по имейл.

Real Colors сепредлага в две версии, безплатната Liteи Pro, на цена 4,99 американски долара до17-и юни. Pro версията позволява генериранена цветови палитри при спазване наопределено условия, например да самонохромни, да се допълват и други. Proверсията може и да генерира тапети замобилното ви устройство на базата насъздадените цветови схеми. Сегашнатаверсия на Real не предлага директенекспорт във Photoshop или Illustrator, норазработчиците обещават да добавяттакава функционалност в бъдещите версии.

Източник:play.google.com
Текста написа:Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.