Създавайте комбинации от цветове навсякъде с Real Colors за Android

5099
Spread the love

Приложението на Makan Studios позволява на потребителите на Android да създават, редактират и споделят цветови палитри на базата на снимки.

Real Colors за AndroidАко имате нужда от идеи за подбора на цветове и таблетът или телефонът с Android са ви под ръка, решението, което може да ви помогне се нарича Real Colors. Продуктът на Makan Studios работи с Android с версия по-висока от 2.1. Той създава палитри с цветове на основата на снимки.

Използването на приложението е лесно. Достатъчно е да посочите снимката, която искате да използвате и приложението генерира палитра с пет цвята, базирана на нейните цветове. Можете и да редактирате палитрата, да ѝ дадете име, както и да редактирате отделните цветове с плъзгачи в HSB или RGB. Можете да видите и Hex стойностите на цветовете.Когато сте готови, можете да запазите новата палитра в библиотека и да я експортирате в Box.com, Evernote, Facebook или да я изпратите по имейл.

Real Colors се предлага в две версии, безплатната Lite и Pro, на цена 4,99 американски долара до 17-и юни. Pro версията позволява генериране на цветови палитри при спазване на определено условия, например да са монохромни, да се допълват и други. Pro версията може и да генерира тапети за мобилното ви устройство на базата на създадените цветови схеми. Сегашната версия на Real не предлага директен експорт във Photoshop или Illustrator, но разработчиците обещават да добавят такава функционалност в бъдещите версии.

Източник: play.google.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.