Създаването на лога е лесно и удобно с LogoJoy

1675
Създаването на лога е лесно и удобно с LogoJoy
Spread the love

Желанието на крайните потребители сами да изземат функциите на дизайнерите вероятно е в основата за разработване на онлайн платформата LogoJoy.

Чрез онлайн платформата LogoJoy, в 2 стъпки всеки може да генерира почти неограничено количество варианти на фирмено или продуктово лого. Това, което трябва да направи клиентът е да въведе търговската марка и да избере от каталог лога и цветове, които му допадат.

inline_990_/images/2017/04/logojoy_choose_aa72.JPG

В резултат на това само след секунди вече има генерирани варианти, съгласно първоначалните настройки, от които може да се направи избор. По-важното е, че същият не е сведен до 2 или 3 варианта.

 

inline_487_/images/2017/04/logojoy_browse_s3dj.JPG

В допълнение при избор на конкретно лого се визуализират реални мостри върху печатни материали.

 

inline_519_/images/2017/04/logojoy_mockups_4fs7.JPG

Вариантът, на който се е спрял крайният потребител може да бъде допълнително персонализиран, чрез вградените в платформата 475 шрифта, над 550 хиляди символа, 5500 цветови палитри и 6 оформления.

 

На финала потребителят получава векторни и растерни варианти на логото, които са подходящи, както за онлайн употреба, така и за печат. Цената на всичко това е 65 долара към настоящия момент. В случай, че е необходима намеса от дизайнер в рамките на един час, то цената става 165 долара.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.logojoy.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.