Създаването на лога е лесно и удобно с LogoJoy

1802
Създаването на лога е лесно и удобно с LogoJoy

Желанието на крайните потребители сами да изземат функциите на дизайнерите вероятно е в основата за разработване на онлайн платформата LogoJoy.

Чрез онлайн платформата LogoJoy, в 2 стъпки всеки може да генерира почти неограничено количество варианти на фирмено или продуктово лого. Това, което трябва да направи клиентът е да въведе търговската марка и да избере от каталог лога и цветове, които му допадат.

Създаването на лога с LogoJoy

В резултат на това само след секунди вече има генерирани варианти, съгласно първоначалните настройки, от които може да се направи избор. По-важното е, че същият не е сведен до 2 или 3 варианта.

 

Създаването на лога с LogoJoy

В допълнение при избор на конкретно лого се визуализират реални мостри върху печатни материали.

 

Създаването на лога с LogoJoy

Вариантът, на който се е спрял крайният потребител може да бъде допълнително персонализиран, чрез вградените в платформата 475 шрифта, над 550 хиляди символа, 5500 цветови палитри и 6 оформления.

 

Създаването на лога с LogoJoy

На финала потребителят получава векторни и растерни варианти на логото, които са подходящи, както за онлайн употреба, така и за печат. Цената на всичко това е 65 долара към настоящия момент. В случай, че е необходима намеса от дизайнер в рамките на един час, то цената става 165 долара.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.logojoy.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/