Създаване на темплейти за календари с Calidario

1338
Създаване на темплейти за календари с Calidario

Онлайн платформата Calidario дава възможност за генериране на темплейти за календари във формат Adobe InDesign, позволяващи последваща редакция.

Създаване на темплейти за календари

Създадената от дизайнери услуга е британска и отнема няколко минути за настройка на всички параметри и индивидуални изисквания. Възможно е дори финалният резултат да бъде поръчан за отпечатване, а преди това да бъде създаден допълнителен дизайн по поръчка.

 

Създаване на темплейти за календари

Платформата поддържа локализирани преводи и данни за празниците на 249 държави, като за България все още няма информация за официалните почивни и именни дни. Все пак създателите обещават постоянни ъпдейти на платформата и поетапно добавяне на липсващата информация.

С Calidario могат да се създават еднолистови, секционни и фотокалендари. Генерирането е сведено до 4 стъпки, в които се въвеждат всички необходими данни. Могат да се персонализират параметри като: регион, език, шрифтове, цветове, размер и множество други настройки. Цената за всеки отделен дизайн е 19.90 евро.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.calidar.io

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/