Създайте по-добри рисунки от снимки с AKVIS Sketch 10

4226

Новата версия на приложението има поддръжка на 64-битови операционни системи, нова система за контрол на посоката на щрихите и съвместимост с Windows 7 и Mac OS X 10.6

С AKVIS Sketch няма нужда да държите молив, за да се чувствате като творец. Всичко от което се нуждаете, за да създадете оригинално произведение на изкуството е добър вкус и AKVIS Sketch. Можете да накарате всяка снимка да изглежда ката черно бяла или цветна картина, да имитирате техника на рисуване със спрей или цветен молив, въглен или водни бои.
Top of Form

Версия 10 има нов инструмент – Stroke Direction, който прави ефекта на ръчно нарисувана скица още по-реалистичен благодарение на подобрения контрол върху посоката на щрихите. Нарисувайте водещи линии, за да определите посоката на щрихите и те ще следват очертанията на обекта (например ябълка), както би ги нарисувал човек.

Добавени са нови настройки, а прозорецът за предварителен преглед е подобрен. Програмата вече е съвместима с Windows 7 и Snow Leopard (Mac OS X 10.6). Плъгин версията също работи с 64-битовия Photoshop CS 4 и PhotoShop Elements  8. Тази версия предлага гъвкавост, сравнима с рисуването на ръка. С помощта на плъгин версията можете дори да превърнете видео в анимационно филмче.

На интернет страницата на AKVIS можете да видите галерии с проекти на потребители на програмата. Плъгин версията е съвместима с Adobe Photoshop и Photoshop Elements, Corel Painter, Corel Photo-Paint и Paint Shop Pro, ACD FotoCanvas и PhotoImpact.

Домашният лиценз за AKVIS Sketch (плъгин или самостоятелен) се продава за  $72 или 55 евро. Обновяването от предишни версии е безплатно.

akvis sketch 10

Текста написа: Мартин Новев, Printguide.info

Източник: akvis.com.

Интернет портал за печатни технологии.