Създайте собствени филтри в Photoshop с новата версия на Filter Forge

3135

Filter Forge е уникален плъгин за Photoshop, който неотдавна излезе с версия 4.0. Той позволява на потребителите да създават специални графични ефекти, съчетавайки ги от други ефекти като blur, gradient, color adjustment, noises, distortion и blend, без да се изискват специални умения за програмиране.

Filter Forge

Главните подобрения във версия 4.0:

  • Мениджър на филтрите
  • Групиране на компоненти. Позволява на авторите да създават пакети на части от филтрите за повторна употреба, които да се използват например за създаването на други филтри.
  • Loop – позволява автоматизирано и контролирано повторение на графични операции.

Filter Forge 10 000 безплатни филтри

Потребителите на Filter Forge имат достъп до онлайн библиотелка от близо 10 000 безплатни филтри, създадени от общността. 

Filter Forge работи и под двете операционни системи Mac OS X и Windows, а може да се използва като самостоятелно приложение или като плъгин за Adobe Photoshop.

Ако се интересувате от Filter Forge, можете да изтеглите 30 дневна пълнофункционална пробна версия.

В момета можете да се възползвате от специално предложение за Professional (предлага се във варианти Basic и Standard вижте разликите тук).  

 

Версията на  Filter Forge за $119 (70% отстъпка от редовната цена).  Filter Forge 4.0 го има във вариант за закупуване чрез абонаментен план на цена от 49 долара за тримесечие.

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.