Създайте собствени филтри в Photoshop с новата версия на Filter Forge

3105
Spread the love

Filter Forge е уникален плъгин за Photoshop, който неотдавна излезе с версия 4.0. Той позволява на потребителите да създават специални графични ефекти, съчетавайки ги от други ефекти като blur, gradient, color adjustment, noises, distortion и blend, без да се изискват специални умения за програмиране.

inline_605_../images/20131203-filter1.jpg

Главните подобрения във версия 4.0:

  • Мениджър на филтрите
  • Групиране на компоненти. Позволява на авторите да създават пакети на части от филтрите за повторна употреба, които да се използват например за създаването на други филтри.
  • Loop – позволява автоматизирано и контролирано повторение на графични операции.

inline_855_../images/20131203-filter2.jpg

Потребителите на Filter Forge имат достъп до онлайн библиотелка от близо 10 000 безплатни филтри, създадени от общността. 

Filter Forge работи и под двете операционни системи Mac OS X и Windows, а може да се използва като самостоятелно приложение или като плъгин за Adobe Photoshop.

Ако се интересувате от Filter Forge, можете да изтеглите 30 дневна пълнофункционална пробна версия.

В момета можете да се възползвате от специално предложение за Professional (предлага се във варианти Basic и Standard вижте разликите тук).  

 

Версията на  Filter Forge за $119 (70% отстъпка от редовната цена).  Filter Forge 4.0 го има във вариант за закупуване чрез абонаментен план на цена от 49 долара за тримесечие.

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.