С Art Suite можем да добавим декоративни елементи към илюстрациите си

1924

Плъгинът за Photoshop е разработка на компанията AKVIS

В Art Suite можем да добавяме декоративни елементи към илюстрациите си и също да променяме цветнността на илюстрацията или текстурата. Можем да накараме самата илюстрация да изглежда така все едно е нарисувана на платно или е извезна като гоблен. Възможностите, които предлага плъгинът, по скоро възможните комбинации, наистина са много. Въпрос на експеримент е да намерим точно онзи ефект, който ние целим да постигнем. Контролът, който имамае върху всеки един от прилаганите ефекти върху изображението е на високо ниво – можем да променяме контраста, осветеността, степента на текстуриране, имаме контрол върху наситеността на цветовете и т.н.

Art Suite разполага и с превю, което аз лично очаквах да е реално-времево. Оказа се, че е нужно да се натисне бутона ‘run’, за да може да се видят промените, които са направени по илюстрацията. За сметка на това има два таб-а – before, където можем да видим изображението в оригиналния му вид и after – след нанасяне на промените. Лично на мен, този начин на работа ми беше неудобен.

В заключение мога да кажа, че Art Suite е мощно приложение, което ще ви даде възможност да добавите онзи компонент към илюстрациите си, който ще им придаде завършен вид.

Пълнофункционална 10-дневна, тестова версия на продукта, за PC или Mac можете да изтеглите от: akvis.com

Автор
Пламен Димитров

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.