Тестова версия на Affinity Publisher

1140
Тестова версия на Affinity Publisher

Можете да изпробвате безплатно новият софтуер за предпечат. Affinity Publisher предлага пълна интеграция с Affinity Designer и Affinity Photo и позволява създаване на оформление, редактиране на векторни и растерни изображения. В Affinity Publisher са интегрирани бутони за преминаване към работа в другите приложения.

Тестова версия на Affinity Publisher

 

Възможностите на Affinity Publisher включват:

  • Типография с големи възможности;
  • Свързвани текстови карета;
  • Страници шаблони;
  • Работа на разтвори;
  • Динамични фото рамки;
  • Работа с мрежи;
  • Таблици;
  • Свързани обекти;
  • Изцяло CMYK работен процес.

Affinity Publisher има удобна и интуитивна работна среда и всички необходими възможности за създаване на различни типове публикации. Приложението има адекватно управление на цветовете и поддържа експорт и импорт на всички основни типове файлове. Опциите за работа с текст са отлични, налице е и поддръжка на стилове. Инструментите за работа с обекти, цветове и таблици също са удобни и предлагат значителни възможности.

Можете да свалите и изпробвате публичната бета версия на Affinity Publisher тук: affinity.serif.com/publisher

В съчетание с Affinity Designer и Affinity Photo Affinity Publisher предлага интересна алтернатива за създаване на различни типове публикации и със сигурност заслужава внимание, особено, ако създавате проектите си от нулата.

Източник: affinity.serif.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.