Увеличете изображенията до безкрайност с PhotoZoom Pro6

1413
Увеличете изображенията до безкрайност с PhotoZoom Pro6

С решението на BenVista “PhotoZoom Pro 6” може да увеличавате и намалявате размера на своите цифрови снимки. Чрез него не само може да създавате изображения, по-големи отколкото с всеки друг софтуер (до 1 милион х 1 милион пиксела), но също така може да постигнете по-висококачествени резултати.

PhotoZoom Pro6

 

Благодарение на вградената патентована технология S-Spline Max се постигат висока острота и фини детайли. Това го прави изключително добро решение особено за използване при обработка на изображения за широкоформатен печат.

Дори по-шумни и комресирани оригинали могат да бъдат успешно уголемени. При голяма част от софтуерите артефактите от компресията стават чувствително видими по време на уголемяването. PhotoZoom Pro 6 предлага решение на този проблем и същевременно е извънредно лесен за работа. Потребителите могат да създават собствени профили за преоразмеряване, които са достъпни чрез едно натискане на бутона на мишката. Това значително улеснява и ускорява работата със софтуера. Могат да бъдат обработвани и голямо количество изображения едновременно.

Решението може да се използва както самостоятелно, така и като плъгин към Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Corel Photo-paint и Corel PaintShop Pro. Оптимизиран е за работа, както за материали за печат, така и за изображения, които се наблюдават на екран. Софтуерът работи под Windows и Mac. Може да бъде тестван безплатно, а цените за професионален лиценз варират от 79 евро (за ъпгрейд) до 169 евро (за закупуване на нов лиценз).

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.benvista.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/