Уголемете изображенията във Photoshop и Lightroom

2654

onOne Software обяви новото поколение на технологията си Genuine Fractals, което предлага подобрено качество при увеличаване на размера на изображения и потребителска среда, която пести време

onOne Software Inc. представи Perfect Photo Suite 5.5 за Adobe Photoshop и Lightroom. Пакетът включва Perfect Resize, който е наследникът на Genuine Fractals. Новата технология, вложена в приложението, позволява запазване на рязкостта на детайлите при уголемяване на изображения и подобрения на потребителската среда, с чиято помощ може да се постигне максимално качество на отпечатъците.

“Щастливи сме да представим Perfect Resize и новите възможности, създадени на основата на Genuine Fractals, индустриалния стандарт за промяна на размера на изображения.”, каза Craig Keudell, президент на onOne Software. “За фотографи, които отпечатват снимките си, възможността за увеличаване на размера и запазване на детайлите е критично. Посветили сме се на усилията постоянно да предлагаме добавена стойност и да подобрява приложението, което е най-доброто в класа си, за помогнем на клиентите си да постигат забележителни резултати по-бързо и лесно”.

Новите функции на Perfect Resize включват възможност за настройка на смекчаването на ръбовете на обектите, за да намалят артефактите. Тази функция е добавена на базата на изискванията на потребителите и е особено ценна при работа с изходни файлове с по-ниска резолюция, или когато се налага да се изреже малка част от снимката. Добавен и нов инструмент, лупа, с чиято помощ потребителя може веднага да прегледа изображението в пълен размер или увеличено два пъти във всеки момент от работата си.

Perfect Resize има възможност за записване на често използвани настройки с цел постигане на постоянни резултати и пестене на време при обработката. Включени са два нови метода за изостряне на изображенията. Единият от тях е предназначен за коригиране на снимки, които не са на фокус, а вторият автоматично настройва изострянето според размера на детайла, върху който се прилага.

Perfect Resize работи с Photoshop CS2 – CS5 и може да се използва директно в работната среда на Adobe Photoshop Lightroom и Apple Aperture. Той ще се предлага от началото на декември самостоятелно или като част от Perfect Photo Suite 5.5.

Perfect Photo Suite

Източник: ononesoftware.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.