Уебинар GEDweb с PitstopPro

837
Уебинар GEDweb с PitstopPro

На 30 Октомври ще се проведе уебинар GEDweb с PitstopPro. Темата е актуална за всички занимаващи се с предпечатна подготовка, които се стремят към автоматизация на процесите и намаляване на възможните грешки.

Уебинар GEDweb с PitstipPro

 

Търсите ли ефективни начини за обработка на файлове за печат?

За постигане на качествен краен резултат при печат, неминуемо е необходима известна доза човешка намеса. Съществено важно значение, разбира се, има и по какъв начин се извършва тя. Ръчната проверка и корекция на грешки във файлове, обаче, освен, че невинаги е перфектна, може и да доведе до още повече грешки.

Ако ръчната проверка и корекция на pdf файлове за печат ви губи много време и ресурси, замислете се дали софтуерното решение не е добра възможност. Софтуерът за проверка и корекция предоставя ефективни инструменти за контрол на качеството и крайните резултати, без да се губи време в ненужни ръчни операции.

 

Kaкво би могъл да ви предложи един софтуер?

  • Бърза проверка на PDF файлове
  • Автоматично коригиране на грешки
  • Качествен резултат при печат
  • Спестено време

Обхватностите на един добър софтуер не спират само дотам. За да ви представят подробности, екипът на Гед са подготвили ново издание уебинар, посветен на Enfocus PitStop Pro. Уебинарът ще се проведе на 30.10.2018 г. (вторник) от 11:00ч. На GEDweb ще научите какво представлява софтуерът за проверка и корекция на PDF файлове и какви ползи може да донесе в предпечатния процес за вашия бизнес.

 

Уебинар GEDweb с PitstipPro

 

Защо е добре да правим автоматизирана проверка и корекции?

Освен, че отнема много време, ръчната проверка може да не засече всички възможни грешки и да се изгуби допълнително време и ресурси за изработка. Чрез софтуер за целта можете автоматично както да проверявате вашите файлове за грешки, така и да коригирате голяма част от тях.

Автоматизираната проверката на файлове, получени от дизайнер, оптимизира времето за изработка на поръчките и ефективността на крайния резултат. Следващата крачка в тази посока можете да направите като посетите GEDweb с PitStop Pro.

 

Какви са някой от преимущества на Pitstop Pro?

Ето някой от основните функции, които Pitstop Pro предлага на потребителите си:

  • Проверка на качеството и автоматично откриване на различни потенциални проблеми с PDF файлове.
  • Автоматизирано коригиране на елементи от PDF страниците.
  • Възможности за автоматична проверка
  • Промяна вида PDF в зависимост от предназначението му
  • Проверка за съответствие на PDF файлове с международните стандарти
  • Създаване на работни потоци за приемане, проверка и обработка на PDF файлове, при комбинация на продукта с други решения на Enfocus

Уебинар GEDweb с PitstipPro

 

Жадни ли сте да научите повече?

Всеки вид печатен процес има изисквания, на които даден файл трябва да отговаря, за да се постигне желаното от клиента качество при печат. А доволните клиенти са предпоставка за успешен бизнес. Ето защо ви приканваме да се запишете на следващия уебинар от серията GEDweb, организиран от екипа на Гед и посветен на възможностите за предварителна проверка и корекция на файлове за печат.

Запишете се GEDweb Проверка и Корекция

Интернет портал за печатни технологии.