Филтри за Photoshop придават настроение на снимките ви

8614

Продуктът на Auto FX Software – Mystical Tint Tone and Color 2.0 е набор от 60 професионални филтъра за изображения, които дават на снимките характерен вид и усещане

Шестдесетте филтъра, включени в Mystical Tint Tone and Color 2.0 позволяват на потребителите да подсилят вида и усещането на фотографията, лесно и бързо да създадат перфектното усещане за снимката си. С тяхната помощ за секунди можете да придадете на снимката настроение, за което ще са ви нужни часове с обичайните техники. Професионалните фотографи прекарват години в усъвършенстване на техниките и хитростите, които този софтуер автоматизира и прави достъпни за всички.

Mystical Tint Tone and Color 2.0 включва нови филтри, предназначени специално за обработка на портрети, които подобряват цвета на кожата, премахват дефектите и бръчките, подобряват вида на очите, устните и косата и променят формата на лицето, за да подсилят естествените качества. Добавени са и филтри, които симулират и ефекта от снимане през градиентни и поляризационни  филтри.

Новите филтри за изостряне на изображенията постигат резултати, недостъпни за традиционните инструменти, налични във Photoshop. Новите HDR филтри подсилват цветовете, наситеността и тоналната дълбочина на снимките по уникален и приятен за окото начин. Mystical Tint Tone and Color 2.0 използват интуитивен метод, които чрез употребата на четки дава на потребителя прецизен контрол върху крайния резултат.

Динамичната обработка позволява на потребителите да прилагат комбинации от голям брой филтри едновременно, за да постигнат търсения ефект. Програмата е налична за Mac и  Windows, цената й е $249.

Източник: autofx.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.