Фокусирайте снимките си с Topaz InFocus

3368

Плъгинът за Photoshop, може да премахва размазването и да изостря нефокусирани снимки

Topaz InFocus, е усъвършенствано решение за изостряне на изображения, което премахва замазването като правите снимките по-резки и ясни. InFocus използва технология, която премахва размазването на и възстановява целостта на изображението. Новата програма включва и уникален инструмент, с чиято помощ може да засича и премахва комплексно размазване на изображенията.

Според производителя, докато други методи за обработка изострят изображенията като засилват контраста по периферията на обектите, InFocus премахва размазването, за да разкрие скритите детайли в снимката и след това ефективно ги изостря.
В момента цената на приложението за 29.99 американски долара. От интернет страницата на производителя можете да свалите 30-дневна пробна версия.

Източник: topazlabs.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.