Лесен електронен монтаж с PlugAUTOIMPOSEin на Onevision

1656
Лесен електронен монтаж с PlugAUTOIMPOSEin на Onevision

Германската компанията за решения в областта на софтуерните решения за предпечат Onevision представи своята версия 5.9 на PlugAUTOIMPOSEin.

електронен монтаж с PlugAUTOIMPOSEin

 

Една от новостите в него е внедряването на шаблонен редактор, чрез който електронните монтажи стават още по-лесно, а ръчната намеса на оператор се свежда до минимум. Всичко това води до редуциране на често срещани грешки, разходи на време и средства.

Решението е приложимо, както за дигитален така и за офсетов печат, независимо дали листов или ролен. За клиентите на Onevision, които работят с техния софтуер за проверка на файлове Asura, PlugAUTOIMPOSEin е точното решение, което може да се интегрира безпроблемно в работния поток. Решението автоматично избира шаблона, който да използва за монтаж в зависимост от размера на крайния продукт. Пак автоматично може да се настройват шаблоните към размера на страницата в даден PDF файл. 64-битовата архитектура позволява изходните файлове да бъдат с обем над 2 Gb.

За тези, които не ползват други продукти на Onevision, от компанията предлагат друго сходно решение за електронен монтаж, носещо името Speedflow Impose. Той позволява работа с почти всички съществуващи решения за управление на работния поток и може лесно да се интегрира с тях.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.onevision.com

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/