Ново приложение създава фотоколажи

4303

Artensoft Photo Collage Maker 1.0 позволява автоматизирано създаване на удивителни фотоколажи.


Приложението на Artensoft може автоматично да генерира фотоколажи с висока резолюция, създадени от множество изображения. Програмата не изисква познания в областта на дизайна или техниките за създаване на мозайки. Photo Collage Maker има ръководен режим, с чиято помощ създаването на фотоколаж става за минути.

Първо трябва да изберете изходна снимка, която искате да превърнете в мозайка и да добавите колекция изображения, които да бъдат градивните елементи на колажа. За най-добри резултати броят им трябва да е между 500 и 1500. Заедно с програмата получавате и комплекти изображения.
Програмата преглежда изходните изображения и ги поставя на нужните места. Готовият проект може да се съхрани като JPEG, BMP, TIFF или PNG.

Artensoft Photo Collage Maker предлага широка гама от възможности, които помагат за създаването на качествен колаж. Потребителите могат да определят типа на елементите, от които да бъде изградена мозайката. Те могат да зададат дали е допустимо да бъдат обръщани огледално, както и каква да е ориентацията им. Възможно е да се зададе радиус, в който определено изображение да не се повтаря, да се увеличава или намалява броят на използваните големи снимки и да се избират зони, които да се запълнят.

След генерирането на първия колаж, потребителите могат да го променят ръчно чрез местене на някои елементи. Можете да научите повече за програмата
тук. Artensoft Photo Collage Maker 1.0 работи само под Windows и се продава в онлайн магазина на Artensoft срещу 79.95 американски долара.

Източник:
artensoft.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.