Премахване на прах и драскотини във Photoshop

349
Премахване на прах и драскотини във Photoshop

SRDx е плъгин за Photoshop, който автоматично открива и премахва драскотини. Той използва графичния чип и това прави работата му много бърза.

Премахване на прах и драскотини във Photoshop

 

Процесът е лесен и праволинеен и плъгинът с лекота се интегрира в работната среда на Photoshop. Photoshop предлага автоматично базово засичане на прах и драскотини и включва ръчни инструменти, които могат да добавят допълнително ниво на контрол към процеса.

 


 

SRDx допълва тези възможности, така че можете да премахнете всеки тип дефекти. Той е подходящ за дигитални и сканирани изображения, негативи, Kodachrome филм. Плъгинът е лесен за работа и предлага настройване с плъзгачи на засичането на дефекти, както и възможност за фина настройка на процеса и преглед на резултата и оригиналното изображение.

 

Можете да свалите и тествате плъгина за 30 дни тук:

www.picture-plugins.com/demo

 

Източник: picture-plugins.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.