Приложение за електронен монтаж Devalipi ImpositionStudio

1342
Приложение за електронен монтаж Devalipi ImpositionStudio

ImpositionStudio е приложение за електронен монтаж за дигитален и офсетов печат за Windows и Mac.

Devalipi ImpositionStudio

 

Софтуерът създава монтажи от един или няколко PDF файла. Той позволява създаване на потребителски монтажи с различен брой страници, начин на скрепване, метод на сгъване и печат. Според разработчика, можете да направите всичко това за минути и с няколко цъкания с мишката, дори, ако отваряте софтуера за първи път. Imposition Studio включва и над 200 шаблона, които можете да използвате за бърз монтаж на стандартни поръчки.

Достатъчно е да имате едностраничен или многостраничен PDF с всички страници на изделието. Изберете го като изходен файл, задайте броя страници в кола в Studio. Задайте броят размножения и форматът според спецификациите на печатната машина. Нагласете белите полета и необходимите спецификации на крайното устройство. Натиснете бутона Export to PDF, за да генерирате монтирания файл. След това можете да го отпечатате чрез цифров печат, да го експонирате или да го подадете на каквото крайно устройство е нужно. Приложението работи самостоятелно и няма нужда от допълнителен софтуер.

Devalipi ImpositionStudio предлага лесен и интуитивен начин на работа без излишно усложняване и е удобно и бързо решение за стандартни монтажи и продукти. Работата е лесна и удобна, скоростта също е приемлива, дори с PDF файлове с много страници и изображения. Цените започват от 199 американски долара. Можете да свалите тестова версия оттук.

Двустраничните монтажи са безплатни за употреба и в тази версия.

Източник: devalipi.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.