ABBYY в България с нов дистрибутор

2712
ABBYY в България с нов дистрибутор
Spread the love

БиЕмДжи ООД проведе пресконференция на тема „ABBYY в България с нов дистрибутор”. На нея бе представена компанията ABBYY и нейните OCR Desktop продукти: ABBYY FineReader 8.0 – интелигентната OCR система за оптично разпознаване на символи и ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro – софтуер за конвертиране на PDF файлове.

  Гост-лектор на пресконференцията бе Игор Федорец, Ръководител отдел Международни продажби и маркетинг на АВВУУ в Украйна. Той представи компанията АВВУУ и нейните продукти. За предлагането на Desktop продуктите на ABBYY на българския пазар говори г-ца Яна Петрова, Продуктов мениджър на ABBYY за България. На събитието присъстваха г-н Боян Бойчев, Изпълнителен директор на БиЕмДжи и г-ца Деница Динева, Връзки с обществеността и маркетинг.

  Накратко за продуктите:
ABBYY FineReader 8.0 e OCR система (за оптично разпознаване на символи), осигуряваща висока прецизност и бързина. Изграден на базата на многократно награждавани технологии на ABBYY, FineReader 8.0 конвертира PDF файлове, сканирани изображения и снимки от дигитални камери в позволяващи редактиране и търсене файлове за незначителна част от времето, нужно за ръчно въвеждане. По време на пресконференцията ще бъдат представени ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition – предназначен за индивидуални потребители и малки фирми, и ABBYY FineReader 8.0 Corporate Edition – предназначен за малки, средни и големи фирми.

Напълно интегриран с програмите в Microsoft Office, ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro позволява отваряне и конвертиране на PDF документи направо от Microsoft Word или Excel, както и от PDF Transformer приложенията на Outlook. С едно щракване на мишката може да бъде създаден PDF файл от отворения в Microsoft Word документ, таблица в Excel, презентация в PowerPoint или диаграма във Visio, както директно от Windows Explorer, така и от съответната програма.

От 17 май до 30 юни 2007 година клиентите на БиЕмДжи ООД могат да закупят  ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition с 15% отстъпка от стандартната цена.  Това съобщи г-ца Яна Петрова, Продуктов мениджър на ABBYY за България.

За BMG
БиЕмДжи ООД е водещият дистрибутор на софтуер за Бъл­гария и представя на българския пазар най-големите све­товноизвестни софтуерни производители Microsoft (САЩ), Symantec (САЩ), Autodesk (САЩ), Adobe Systems (САЩ), Corel Corp. (Канада), Pantone (САЩ), Nero (Германия) и ABBYY (Украйна).
Компанията е софтуерен производител на продукта за работа с текстове на български език Кирила™ (www.cyrilla.bg).
БиЕмДжи ООД е издател и на специализираните списания Полиграфия, ProGrafica и ProPACK.
За повече информация посетете: www.bmg.bg

За ABBYY
ABBYY е водещ доставчик на OCR технологии за oптично разпознаване на документи, за обработка на формуляри и лингвистични операции. ABBYY е международна компания с повече от 600 служители в над 75 държави по целия свят. Тя е основанa през 1989 г. и е със седалище Москва, Русия. Потребители на продуктите на ABBYY са повече от 20 млн. по целия свят.
За повече информация посетете www.abbyy.com

Биографична информация