Adobe пусна Acrobat AI Assistant за 4,99 долара на месец

584
Adobe пусна Acrobat AI Assistant за 4,99 долара на месец

Adobe пусна софтуера Acrobat AI Assistant, който е предназначен за анализ на сложни документи – за 4,99 долара на месец, но само на английски език.

 

Acrobat AI Assistant

 

 

Според Абхигян Моди, старши вицепрезидент на Adobe Document Cloud, Adobe Acrobat AI Assistant е в процес на бета-тестване от февруари и е помогнал на хората да подобрят своята ефективност при работа със сложни документи, като например данъчни декларации. Изкуственият интелект в софтуера може да обобщава ключови моменти от стенограми на срещи, анализаторите могат бързо да намират съответната информация в доклади, а екипите по продажби могат да идентифицират нуждите на клиентите и да изграждат стратегии и презентации на основата на тях.

Acrobat AI Assistant вече е достъпен за потребителите на Acrobat с абонамент, започващ от 4,99 USD на месец. Засега Acrobat AI Assistant разбира само английски език, но разработчиците обещават да добавят и други езици. В мобилната версия на Reader, която поддържа гласови команди, AI Assistant ще бъде безплатен за времето на бета-тестването. Освен това, съответните функции са добавени в разширенията на браузърите Microsoft Edge и Google Chrome.

Acrobat AI Assistant ще бъде наличен от 16 април 2024 г. и ще помага за анализа на различни електронни документи, включително Word и PowerPoint. AI ще отговаря на въпроси за документа и ще предоставя връзки към конкретни места, откъдето е взета информацията. Adobe казва, че съдържанието на обработваните документи не се съхранява и не се използва за обучение на AI Assistant без съгласието на потребителите.

Източник: Adobe Blogs

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.