Adobe разширява сътрудничеството си с Callas Software в новия Acrobat DC

1616
Adobe разширява сътрудничеството си с Callas Software в новия Acrobat DC

Преди по-малко от месец Adobe представиха своята нова версия на Acrobat DC, където бе разширено многократно сътрудничеството с Callas Software.

Още по-важно за потребителите е, че чрез добавянето на Acrobat в групата на облачните услуги, то те ще имат достъп до все чести и нови актуализации на софтуерния продукт. Двете компании си сътрудничат от 2003 година.

 

Acrobat DC

Нововъведенията позволяват на потребителите да залагат променливи данни при създаването на профили и проверка на файлове. По този начин се увеличава гъвкавостта и се намаляват броя профили, с които трябва да се работи. Например може да бъде създаден един профил за промяна на размера на изображенията или броя страници в даден файл. По този начин при изпълнението му от потребителя ще се изисква да въведе съответната информация, с която иска да работи.

 

Callas Software adobe

Новост е и възможността за добавяне на отстояния за рязане на живо към обекти, поставени твърде близо до края на страницата. Техните размери ще могат да бъдат променяни, чрез увеличаване извън размера на съществуващата страница.

Внедрените нови решения от Callas позволяват по-бързата работа на Acrobat DC с много по-големи файлове. Това е особено полезно при работа с PDF файлове, съдържащи променливи данни, които са с големи обеми, поради големия брой страници в тях. Освен това чрез Adobe DC могат да се правят различни корекции, сред които цялостно отстраняване на различни слоеве или отделни обекти в тях.

Новият Adobe DC предлага и допълнителни възможности при управлението на документи, където потребителите могат да посочват кои файлови формати да бъдат приемани за обработка. По време на проверката софтуерът ще информира за всяко отклонение от тези изисквания.

Източник: www.callassoftware.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/