Adobe Creative Cloud Pro Edition – нов абонаментен план за бизнеса

193
Adobe Creative Cloud Pro Edition – нов абонаментен план за бизнеса

Adobe стартираха нов абонаментен план предназначен за бизнес потребители, който дава възможност за достъп до повече от 200 милиона изображения, векторни клипарти, шаблони, 3D активи и др.

Появата на новия абонаментен план вероятно е породен от ситуацията с епидемията в последната година и нуждата на по-гъвкавата работа между екипите във компаниите. В основата на Creative Cloud Pro Edition е включен достъп до колекцията Adobe Stock Core, даваща достъп до големия брой лицензирани ресурси. Потребителите на новия абонаментен план също ще могат да използват търсенето с елементи на изкуствен интелект осигурено от Adobe Sensei, с което има възможност да се намират изображения на основата на визуална приликата, на естетиката и др.

 

 

Creative Cloud Pro Edition включва още всички приложения от Creative Cloud (team), интегрирани работни потоци с Creative Cloud, Microsoft PowerPoint и Google Slides. Включени са също 1 TB Cloud Storage, Adobe Portfolio, Adobe Fonts, Adobe Spark и достъп до най-новите функции и актуализации веднага след като бъдат обявени. Не на последно място, част от пакета е администраторска конзола за управление на лицензите и 24/7 техническа поддръжка.

Adobe Creative Cloud Pro Edition е достъпен за екипи, групи или фирми с повече от пет потребители. Вижте повече за него тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.