Adobe MAX 2021

229
Adobe MAX 2021

Adobe MAX 2021 ще се проведе от 26.10 до 28.10.2021. Ежегодното виртуално събитие се промотира твърде скромно тази година, но въпреки това се очаква голям интерес към съдържанието, което ще генерира. Критерий за високите очаквания от събитието е и впечатляващият му списък със спонсори.

 

Adobe MAX 2021

 

Adobe MAX  е с безплатен достъп, изисква се само регистрация (Adobe ID, безплатен или платен). По време на събитието ще бъдат показани над 400 обучителни сесии и презентации, лаборатории, ще видите специалните гости на виртуалното изложение и музикални прояви.

Сесиите, които се отнасят за Adobe Illustrator, Indesign и Photoshop с различни експертни нива са около 130. Можете да разгледате каталога на събитията тук и да подготвите свой списък по интереси, които да посетите виртуално.


Сесиите са достъпни безплатно в реално време или при поискване, като можете да ги споделяте с нерегистрирани потребители.

Вижте списък с гостите и презентаторите на Adobe MAX 2021 тук.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.