Безплатен онлайн курс за Photoshop за начинаещи

3116
Безплатен онлайн курс за Photoshop за начинаещи

Курсът с продължителност 5,5 часа е цялостно въведение в приложението, направено от екипа на Adobe KnowHow.

Безплатен онлайн курс за Photoshop за начинаещи

 

Курсът е напълно безплатен без допълнителни условия. Той включва 5,5 часа висококачествени ръководства, разделени в 16 глави с 558 видеоръководства, които включват всички основни функционалности на Photoshop. Този професионален курс, който обикновено струва стотици долари. За да го използвате е достатъчно да се логнете с Google или facebook. Курсът разделя функциите на приложението на лесни за възприемане сегменти, което прави усвояването на материала по-лесно.

В курса са включени ориентация в потребителската среда на Photoshop, ретуширане на снимки, създаване на графики, създаване на композитни изображения, създаване на селекции и форми, редактиране на RAW фотографии без увреждане на оригинала, използване на различни режими на смесване и още много. Експертът инструктор Phil Ebiner споделя любимите си съвети и техники и ще ви покаже как да използвате ключови инструменти като слоеве, филтри, текстури, текст и още много.

Искате да знаете как да избелите зъби? Да оправите червени очи? Да направите анимиран GIF? Да премахнете обекти от изображение? Всичко е вътре.

Можете да разглеждате, прескачате и да гледате, в който искате урок. Така можете да извлечете максимума от този курс, независимо дали сега започвате да използвате Photoshop CC или търсите определена техника. В курса са включени снимки, на които да тренирате, както и Photoshop (PSD),, които ви позволяват да работите заедно с ръководствата.

Източник: adobeknowhow.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.