Безплатни допълнения от Adobe помагат на потребителите на Photoshop CS6 и InDesign CS6 да се ориентират сред новите функции на приложенията

1714

Photoshop CS6 Features Panel и InDesign CS6 Features Panel позволяват на потребителите на приложенията да се запознават с новостите и подобренията в програмите.

Безплатни допълнения от Photoshop CS6 и InDesign CS6 Безплатни допълнения от Adobe

За да се сдобиете с някое от панела за InDesign или Photoshop, трябва първо да инсталирате Adobe Exchange. Можете да научите повече за него тук. В него можете да търсите сред много допълнения, както платени, така и безплатни и да ги добавяте към софтуера си от Adobe. След това е достатъчно да потърсите Features Panel и да го инсталирате. Така ще получавате навременна информация за новостите в Photoshop или InDesign.

Photoshop CS6 Features Panel включва и детайлни прегледи на инструментите, разделени по категории, с връзки към ръководства, видеоучители и друга полезна информация.

Източник: blogs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.