Безплатни ръководства: нововъведенията в Illustrator, Indesign и Photoshop

1366
Безплатни ръководства: нововъведенията в Illustrator, Indesign и Photoshop

В тези безплатни електронни книги можете да намерите информация за всички нововъведения в приложенията на Adobe.

Безплатни ръководства: нововъведенията в Illustrator, Indesign и Photodhop

В тези ръководства можете да прегледате хронологично нововъведенията във включените версии и да установите с лекота кога се появява определена функционалност. Можете да прочетете за всяка от включените версии, както и да търсите с лекота, благодарение на азбучния индекс.

Можете да ги намерите тук:
Adobe InDesign 1.0–CC ръководство за новите функции
Adobe Photoshop CS–CC ръководство за новите функции
Adobe Illustrator CS6–CC ръководство за новите функции

Източник: forums.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.