Безплатно за сваляне: ръководство за новите функции на Adobe InDesign

2735
Безплатно за сваляне: ръководство за новите функции на Adobe InDesign

Лесен и систематизиран начин да проследите в коя версия се появява определена функция, както и за проверка на съвместимостта между версиите на Adobe InDesign под формата на електронна книга.

ръководство за новите функции на Adobe InDesign

 

Този изключително удобен ресурс от James Wamser е пълно ръководство за всяка версия на Adobe InDesign, която е излизала някога. Документът е наречен Adobe InDesign New Features Guide, 1.0 to CC (2017) и е наличен под формата на 111 странична електронна книга, която можете да свалите безплатно в интерактивен PDF оттук:

dl.dropboxusercontent.com

Това ръководство изчерпателно преглежда и сравнява нововъведенията във всяка следваща версия на InDesign от 1.0 през 1999 до актуалната CC 2017. То включва подробна информация за всички важни нови функции и подобрения в еволюцията на приложението.

Ръководството е много полезно и когато ви се налага да запазите файл за по-стара версия на InDesign – така можете да научите кои възможности не са поддържани в старата версия.
Източник: prodesigntools.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.