Безплатно и мобилно редактиране на изображения с Adobe Photoshop Express

1053
Безплатно и мобилно редактиране на изображения с Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express е безплатен софтуер за редактиране на снимки и създаване на колажи. Той има версии за iOS , Android и Windows устройства. Той работи и с настолни конфигурации с Windows 8.0 и по-високи версии.

Adobe Photoshop Express

 

Adobe Photoshop Express позволява редактиране на снимки на мобилни устройства с някои от познатите инструменти и функции на Photoshop. С него можете да обработвате снимки от устройството си, както и от Adobe Creative Cloud, Dropbox, Facebook, или Google Photos. Той предлага поддръжка на формати и възможности, които трудно можете да откриете в мобилно приложение за редакция на снимки.

Функциите

  • Базови: изрязване, завъртане, огледално обръщане, корекция на червени очи;
  • Автоматични корекции с едно докосване на контраст, експозиция, баланс на бялото;
  • Поддръжка на Raw;
  • Поддръжка на TIFF;
  • Премахване на недостатъци – петна, зацапвания и прах с едно докосване;
  • Текстов инструмент – добавете текст и приложете стил към него;
  • Лесна корекция на перспективните изкривявания от оптиката;
  • Корекции с плъзгачи на контраст, експозиция, температура на цвета и още много;
  • 45 готови ефекта за различен изглед на снимките, с възможност за запазване на потребителски настройки
  • Корекции на перспективата.

Колажи
Можете да редактирате файлове и да правите колажи на устройството си. Artistic Collages. Photoshop Express Collage предлага високо ниво на контрол – включително размер на рамките, цвят, стил, както и серия автоматични настройки за създаване на колажите и прилагане на ефекти и корекции на снимките.

Източник: photoshop.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.