Можете да пробвате Photoshop CS6 Beta безплатно

2575

Adobe публикува най-новата тестова версия на Photoshop CS6.

Adobe направи жест към любителите на Photoshop. Най-новата тестова версия на Photoshop CS 6 вече може да бъде свалена от Adobe Labs, по точно оттук, при това безплатно. Обърнете внимание, че това не е крайната версия на софтуера,която ще бъде пусната в продажба. Датата, на която CS6 ще излезе на пазара засега не е обявена официално.

Photoshop не е обновяван значително от април 2010. Очевидно в новата версия са вложени големи усилия. Някои от основните нововъведения бяха показани във видеоматериали от Adobe през последните месеци. Най-обсъжданото нововъведение е Content-Aware Move. Тази функция ви позволява да местите елементи без да се налага да се налага ръчно да възстановявате областта под тях.

Някои от функциите, като новите 3-D опции (вижте видео тук) и работата с видео (вижте тук) – ще се предлагат само във Photoshop CS6 Extended. Струва си да обърнете внимание и на още една зрелищна функция, публикувана наскоро в youtube канала на Adobe. Става дума за възможност да променяте дълбочината на рязкост на вече заснето изображение, при това само с едно кликане. С помощта на Iris Blur можете да оставите на фокус само обекта, който желаете и да акцентирате върху него.

Най-добрият начин да оцените възможностите на новата версия е да започнете да я тествате. За да използвате тестовата версия е нужно да имате Adobe ID и да изпълните еднократната процедура по активацията му, която гарантира, че продуктът се използва спрямо изискванията на лицензното споразумение.

Неофициалните данни са, че Creative Suite 6 ще се появи на пазара около средата на годината.

Източник: labs.adobe.com, youtube.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.