Научете Photoshop CC безплатно с този 13-часов курс

3254
Научете Photoshop CC безплатно с този 13-часов курс

Днес ви представяме един невероятен ресурс, който не е за изпускане.

Научете Photoshop CC безплатно с този 13-часов курс

 

Цялостният курс за професионално обучение за използването на Adobe Photoshop на O’Reily InfiniteSkils, който доскоро струваше 130$ сега е напълно беплатен и в това няма никаква уловка. Единственото необходимо е да се впишете с профила си във Facebook, Google+ или Adobe. В него са включени 13 часа висококачествени видео материали, разделени на 23 глави и общо 166 части, които обхождат всички аспекти на софтуера за обработка на изображения – Photoshop.

Всяка част е с не много голяма продължителност, така че информацията да бъде лесна за разбиране и запомняне. Сред уроците има такива за: обработка на RAW изображения, използване на Adobe Bridge, работа с цветове, слоеве, филтри и много други. Всички съвети и техники се водят от експерта в областта Andy Anderson. Най-хубавото е, че може да разгледате цялото съдържание и да избирате дали и какво да изгледате, така че ако сте от напредналите няма нужда да гледате всички уроци. Освен, че разполагате с неограничено време за ползване на този ресурс, при преминаване на курса може да получите дори сертификат. Същите курсове могат да бъдат намерени и за по-старите версии на Photoshop CS6 и CS5.

Връзка към курса за Adobe Photoshop CC: www.adobeknowhow.com

Връзка към курса за Adobe Photoshop CS5/CS6: www.adobeknowhow.com

Източник: prodesigntools.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/