Новости в Illustrator (версия септември 2019)

687
Новости в Illustrator (версия септември 2019)

Новата версия на приложението включва съществени подобрения, повечето, от които са свързани с производителността.

Новости в Illustrator (версия септември 2019)

 

Подобрен метод за опростяване на пътечки
Нов, интуитивен потребителски интерфейс. Основните опции са достъпни от диалогов прозорец, с възможност за отваряне на нов прозорец с повече опции. Добавена е и възможност за автоматично опростяване.

По-бързо прилагане на някои ефекти
Новата версия предлага значително повишаване на скоростта при прилагане на blur, drop shadow, и inner/outer glow.

Редуциране на проблемите при отваряне на файлове
Подобрената система за четене на файлове от Illustrator намалява проблемите с повредени файлове. Сега приложението показва ясни съобщения, в които са описани проблемите и стъпките, които можете да опитате за отстраняването им.

Оптимизирана работа с файлове през мрежа
Подобрена мрежова работа, най вече при отваряне и запазване на файловете.

Стабилност и други подобрения
Повишена производителност, стабилност, по-лесна работа и подобрена потребителска среда. Можете да видите детайли тук.

Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новев 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.