Ново Creative Cloud приложение от Adobe

758
Ново Creative Cloud приложение от Adobe

Adobe представиха изцяло нова версия на Creative Cloud приложението. То има изцяло нов дизайн и предлага подобрен контрол на приложенията от облака.

Новата версия предлага по-лесни и удобни възможности за организиране, управление и споделяне на ресурси, благодарение на подобрена интеграция с Creative Cloud библиотеките.

Лесно откриване и обновяване на приложенията
Новата версия на Creative Cloud организира програмите по начин, който позволява по-лесно да видите инсталираните приложения, кои от тях можете да обновите и ви помага да намерите нови инструменти, които да пробвате. Можете да ги филтрирате по типове (настолни, мобилни и мрежови) или категории (фотография, илюстрации и т.н.) Всички запазени настройки от старата версия на приложението ще бъдат съхранени.

Лесен достъп до ръководства
Новото приложение обединява документацията и ръководствата за програмите на едно място и прави ученето на нови техники лесно и достъпно.

Управление на цял екран на Creative Cloud библиотеките
Библиотеките са перфектен начин да обедините, организирате и споделите елементите на проектите си и да получите светкавичен достъп до тях в програмите от облака. Библиотеките могат да включват цветове, шрифтове, изображения, лога, шаблони, четки и още много. Новият изглед на цял екран в приложението прави организацията им лесна и приятна.

Вградени възможности за търсене
Достъпът до Creative Cloud включва много ресурси, приложения, ръководства, информация, шрифтове, изображения, съхранявани в облака. Новото Creative Cloud приложение има вградена търсачка, която ви помага с лекота да намерите каквото ви трябва.

Новото предложение предлага и подобрено и по-лесно управление на шрифтовете от Adobe Fonts и интеграция с Behance.

 

Източник: blogs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.