Подробности за Adobe Creative Suite 2

2428
Подробности за Adobe Creative Suite 2
Spread the love

Подробностите са предоставени с любезното съдействие на: БиЕмДжи ООД БиЕмДжи е оторизиран дистрибутор за България на световните софтуерни производители Microsoft, Microsoft OEM, Symantec, Autodesk, Adobe Systems, Pantone и Corel Corp.

Adobe ускорява работните процеси при уеб, печат и мобилно издаване с въвеждането на Adobe Creative Suite 2

Създадената от Adobe пълна работна среда за дизайн и публикуване интегрира новата New Adobe Stock Photos Service и въвежда Adobe Bridge и подобрената Version Cue CS2

София, 12 април 2005 г. – Преди седмица Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) обяви излизането на пазара на новия Adobe Creative Suite, мощната среда за дизайн, която революционизира уеб и печатния работен процес при професионалистите по целия свят. Adobe Creative Suite 2 Premium Edition интегрира новите пълни версии на незаменим софтуер за дизайн – Adobe Photoshop CS2, Adobe InDesign® CS2, Adobe Illustrator CS2 и Adobe GoLive CS2 (вижте отделните съобщения за пресата) – с изцяло обновената Version Cue® CS2. Наскоро излезлият на пазара Adobe Acrobat® 7.0 Professional също присъства като ключово приложение на този стратегически софтуерен пакет.

Напълно новият компонент в Adobe Creative Suite, Adobe Bridge, действа като притегателен център за продуктивността, въображението и креативността, предоставяйки както възможност за разглеждане на файлове в множество изгледи, така и гладка интеграция между продуктите в Adobe Creative Suite 2. Новият софтуер също така предоставя и достъп до Adobe Stock Photos, новата фото услуга, предоставяща купуване на място на висококачествени свободни от авторски права изображения за оформления и дизайн (вижте отделното съобщение за пресата). Чрез усъвършенстваните възможности за мобилно публикуване за стандарти като SVG-t Adobe Creative Suite 2 ускорява издателските процеси при уеб, печат и за последното поколение мобилни устройства.

„Чрез работата си в областта на дизайна, рекламата и издателската дейност нашите клиенти всеки ден променят начина, по който изглежда светът.”, каза Шантану Нарайен, Президент и Главен изпълнителен директор на  Adobe. „Целта ни е да разработим технологична платформа, на която дизайнерската общност да може да разчита и с която да създава своите проекти. С Creative Suite 2 ние предоставяме най-важните инструменти, нужни на дизайнерите за създаване и реализиране на най-добрите им работи – онлайн, за печат или за последните мобилни устройства.”

Представяме ви Adobe Bridge и Adobe Stock Photos

Adobe Bridge е визуализиращ файлов браузър, позволяващ на дизайнерите лесно да търсят, организират и преглеждат елементи на дизайна в рамките на софтуерните компоненти от Adobe Creative Suite 2. Дизайнерите могат да разглеждат многостранични файлове в Adobe Portable Document Format (PDF), да преместват с функцията влачене и пускане (drag and drop) from floating Compact Mode windows, да работят с изображения чрез вградена Camera Raw 3.0, да редактират и търсят Adobe XMP метаданни и да проследяват assets – във Version Cue CS2. Като улеснява поръчката и управлението на галерии изображения, Adobe Stock Photos се превръща в единствен ресурс, обединяващ удобно на едно място повече от 230000 изображения от някои от най-известните световни провайдери на галерии изображения като Photodisc® на Getty Images; Comstock Images® на Jupitermedia®; Digital Vision®; imageshop™ royalty free на zefaimages™ и amana.

„Първата версия на Adobe Creative Suite допринесе много за повишаването на продуктивността и усъвършенстването на проектите при нас в JWT”, каза Тим Маккафри, съдружник и старши дизайн директор в JWT, най-голямата рекламна агенция в САЩ и четвъртата по големина в света компания, предлагаща пълна гама услуги.” С иновации като Adobe Bridge и новата услуга за достъп до галерии изображения Adobe Creative Suite 2 става дори още по-усъвършенствана и напреднала технологично среда за дизайн, която елиминира от работния процес излишни етапи и така подпомага продуктивността и качеството на нашата работа.

Усъвършенстване на съвместната работа, цветова адекватност и надеждно създаване на PDF

Version Cue CS2, мощен инструмент за управление на файлови версии и за съвместна работа, помага на потребителите да преглеждат визуално, да проследяват и да достъпват минали и променени версии на файлове в проекти, изградени с Adobe Creative Suite 2. Потребители от отделни работни групи може лесно да споделят документите си и вече имат възможност да инициират уеб базиран съвместен преглед на PDF файлове от проекта. Дизайнерите може да синхронизират цветовите настройки за Photoshop CS2, Illustrator CS2, InDesign CS2 и GoLive CS2 чрез един диалогов прозорец в Adobe Bridge, избягвайки досадните настройки след приключване на работата. Новите общи настройки за експорт позволяват създаването на Adobe PDF документи между компонентите на Adobe Creative Suite и така спестяват време и предотвратяват скъпоструващи грешки при печатане на проекта. Настройките се пазят на едно място и може да се приспособяват към конкретни работни процеси.

Цени и наличност

Adobe Creative Suite за Mac OS X версия 10.2.8 през 10.3.8, Java Runtime Environment 1.4.1, Microsoft Windows 2000 със Service Pack 4 или Windows XP със Service Pack 1 или 2 ще започнат да се разпространяват от май за клиенти в САЩ и Канада и ще са достъпни през оторизираните дистрибутори. Международните версии се очаква да се разпространяват от края на май и началото на юни. Предвижданата крайна цена за Adobe Creative Suite 2 Premium Edition е 1427 щ.д. и 1070 щ.д. за Creative Suite 2 Standard Edition. Цената за ъпгрейд е валидна за клиенти на Adobe Creative Suite и Adobe Photoshop. За повече информация за функционалностите и политиката за ъпгрейд посетете http://www.adobe.com/creativesuite. Adobe Stock Photos може да не е достъпна за всички страни, за всички езици и валутата за плащане подлежи на промяна. За подробности или достъпност посетете www.adobe.com/adobestockphotos.


За Adobe Systems Incorporated

Adobe е световен лидер в областта на софтуерните решения за създаване, управление и доставяне на висококачествено и надеждно цифрово съдържание. За повече информация посетете www.adobe.com.

 

За БиЕмДжи ООД

БиЕмДжи е оторизиран дистрибутор за България на световните софтуерни производители Microsoft, Microsoft OEM, Symantec, Autodesk, Adobe Systems, Pantone и Corel Corp.

###

© 2005 Adobe Systems Incorporated. Всички права запазени. Adobe, логото на Adobe, Photoshop, InDesign, GoLive, Illustrator, Version Cue, XMP и Acrobat са или регистрирани търговски марки, или търговски марки на Adobe Systems Incorporated в САЩ и/или други страни. Mac е регистрирана търговска марка на Apple Computer, Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Microsoft и Windows са регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в САЩ и/или други страни. Всички останали търговски марки са собственост на съответните притежатели.

Биографична информация