Полезни и безплатни плъгини за Photoshop

1939
Полезни и безплатни плъгини за Photoshop

Adobe Photoshop вероятно е любимото приложение на дизайнерите. Възможностите и функциите му изглеждат безкрайно много, но все пак има ситуации, в които малко допълнителна функционалност не е излишна. Особено, ако е безплатна.

Layrs Control
Layrs Control

Layrs Control ви помага да променяте и управлявате слоевете във Photoshop по-лесно. Този плъгин ви позволява да променяте имена, да изтривате ефекти, които не се използват, да преработвате ефекти в слоевете, да търсите подобни файлове и папки и да превръщате слоеве в интелигентни обекти.
Свалете го тук

Breeezy

Breeezy

Breeezy е безплатен плъгин, който добавя възможност за експорт на избрани слоеве от Photoshop. Това позволява лесен запис на елементи от дизайна и може да улесни целия процес.
Открийте го тук

Flaticon

Flaticon
Плъгин, който ви дава достъп до над 30 000 икони в различни формати, директно в интерфейса на Photoshop.
Вижте още

Fonts.com

Fonts.com

Fonts.com е плъгин за Photoshop, който позволява на потребителите да създават дизайни и да преглеждат работата си на базата на селекция мрежови шрифтове.
Вижте го тук.

White Balance / Highlight Recovery

White Balance / Highlight Recovery

Плъгин, който ще настрои баланса на бялото, като запази ярко осветените области.
Научете още тук

Long Shadow Generator

Long Shadow Generator
Лесен за употреба плъгин, който разширява възможностите за създаване на сенки във Photoshop.
Свалете го тук

Източник: naldzgraphics.net
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.