Полезни уроци за потребителите на Adobe Acrobat DC и Document Cloud

1988
Полезни уроци за потребителите на Adobe Acrobat DC и Document Cloud

Ако тепърва започвате да работите с новите продукти Acrobat DC и Document Cloud и имате нужда от малко повече помощ или пък досега сте използвали Acrobat X/XI и имате нужда от съвети как бързо да преминете към по-новата версия, то мисля, че тази тема ще ви бъде от полза.

В нея е събрана колекция от уроци за работа с Acrobat DC, чрез който може дори да създадете своя нов бизнес план за по-малко от час.

 

Adobe Acrobat DC и Document Cloud

За напълно начинаещи
Препоръчително е да започнете с краткия преглед на възможностите, които дава софтуерът. След това може да преминете към запознаване с новия интерфейс и намиране на правилните инструменти за изпълнение на поставените задачи.

 

Adobe Acrobat DC и Document Cloud

За тези, които имат натрупана база от знания
След като сте опознали работната среда може да пристъпите към научаване на нови умения, сред които:

 

Adobe Acrobat DC и Document Cloud

 

За напреднали
Ако изброеното до тук е фасулска работа за вас, може да надградите знанията си с изброените по-долу умения за напреднали. С Adobe DC може да правите следните неща:

Ако избраните материали тук не са ви достатъчни, то може да разгледате всички уроци, публикувани в блога на Adobe, защото има още много неща, които може да правите с Acrobat DC и Document Cloud.

Източник: blogs.adobe.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/