Решение за директни кампании в приложенията на Adobe от Silicon Publishing

968
Решение за директни кампании в приложенията на Adobe от Silicon Publishing

Silicon Publishing изненадаха много от участниците на Adobe Summit като показаха Campaign Paginator, платформа за директна поща, a платформа за директна поща, която работи с Adobe Experience Cloud.

Campaign Paginator

 

Campaign Paginator е базиран на Adobe InDesign Server и осигурява висококачествен печат с висока производителност за маркетингова автоматизация, която включва подготовка на директни кампании както за малък списък получатели, така и за милиони хора. Silicon Publishing имат 17 години опит в персонализация, базирана на база данни и в екипа им влизат хора, които са участвали в разработката на InDesign Server.

 

„Представихме Campaign Paginator на Adobe Summit, защото решението ни за InDesign Server е естествено допълнение към еволюиращата платформа на Adobe,” каза Aaron Hodges, управител на Silicon Publishing COO. „Заедно с Adobe Campaign, новият Paginator създава ефектни материали с високо ниво на персонализация, като критичен завършек на цялостни мултиканални кампании.“

Ключови аспекти на Adobe Campaign Paginator от Silicon:

  • Лесна настройка на шаблони с помощта на настолен InDesign
  • Управление на персонализиран печат на базата на условия, зададени от потребителя
  • Висококачествен печат, който използва всички възможности на енджина на InDesign
  • Гъвкавата интеграция на Adobe Campaign може да използва променливи стойности и да прилага условия при нужда. Paginator притежава и възможности за динамично скалиране на текст и изображения, оцветяване на текст и графики, което позволява автоматизирано създаване на персонализирани материали, които изглеждат ръчно направени.
  • Възможностите за управление на опашката и балансиране на натоварването на InDesign Server гарантират бързо генериране на големи кампании за директна поща.

Източник: siliconpublishing.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.