Ъпдейти, посветени на 30-ата годишнина на Illustrator

1094
Ъпдейти, посветени на 30-ата годишнина на Illustrator

В чест на тридесетата годишнина на Illustrator вече са налични ъпдейти на Illustrator CC 2017.

Ъпдейти Illustrator

 

Ъпдейтите могат да направят работата по дизайна ви много по-лесна – улеснени са изрязването на изображения, панелът Color Themes е с нов дизайн, има подобрения в панела New Documents и различни подобрения на стабилността.

„В тази версия, добавихме функции, за които потребителите настояваха силно,“ казват от компанията. „Над 1,92 милиона потребители показаха интерес към тези функции след 2012. Сега, дизайнерите могат да изрязват снимки директно в Illustrator. Когато поставите снимка в документ, ще видите опция за изрязване, която може да се управлява с лесни контроли. Отрязаните изображения премахват излишните части от снимката и така намаляват размерът на файла и подобряват производителността. Преди този ъпдейт, потребителите трябваше да редактират снимките във Photoshop и да намерят заобиколен начин да постигнат това – но на базата на изискването на потребителите сега разработихме тази функция, която пести време.

Сега имаме нов панел Color Themes, който позволява на потребителите да създават, разглеждат, запазват и получават цветови теми от други приложения. Можете да генерирате цветови схеми от снимки или други изображения с Adobe Capture и да ги заредите в Illustrator, за да ги използвате, когато пожелаете. Новият панел помага и за създаване на нови теми с интелигента асистенция, базирана на цветовата теория за смесване и съчетаване на цветове.

Можете да инсталирате новата версия през Creative Cloud десктоп приложението или да проверите за обновления на Illustrator като изберете Help > Updates.

Източник: blogs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.