20 години InDesign: безплатни шаблони

546
20 години InDesign: безплатни шаблони

В чест на 20-годишнината на InDesign, Adobe споделят нов набор безплатни за ползване дизайни, направени от многократно награждаваното студио Design Army.

Тези дизайни са вдъхновени от „миналото, настоящето и бъдещето“. За да ги създадат Design Army са обединили сили с Adobe Stock, за да създадат колекция, която почита ефекта на InDesign върху графичната индустрия през последните две десетилетия.

 

20 години InDesign: безплатни шаблони

 

Тези шаблони са начална точка, набор елементи, които дизайнерите могат да използват, с разпознаваемите им елементи, по начин, който съответства на творческия усет на потребителя”– Pum Lefebure, съосновател на Design Army.

 

Можете да видите шаблоните тук.

 

Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.