7 милиона платени абонати на Creative Cloud

1027
7 милиона платени абонати на Creative Cloud

Adobe Creative Cloud е на пазара от повече от три години и според последните данни, продължава да има пазарен успех.

7 милиона платени абонати на Creative Cloud

 

Само за последното тримесечие облачната услуга е спечелила 798 000 абонати, или около 57 000 нови потребители всяка седмица. Общият брой потребители е достигнал 7 милиона откакто CC решението замени Creative Suite през юни 2013. До представянето на CC, по данни на Adobe компанията е имала 12,8 милиона потребители на по-стари версии на CS решенията. Тази база е изградена в продължение на повече от едно десетилетие. Последните данни за абонамента навеждат на мисълта, че компанията е привлякла повече от половината от тези потребители към новите Creative Cloud продукти, само в рамките на няколко години.

Тази тенденция навежда на мисълта, че е възможно броят платени абонати на Creative Cloud да надхвърли предишните 13 милиона посетители в рамките само на още две години. Предимствата от подобно развитие са значителни, защото всички абонати ще използват и ще си обменят файлове с еднакви версии на софтуера, най-новите и с най-големи възможности.

Adobe спряха продажбите на CS6, но това не навреди на компанията. Creative Cloud превъзхожда досегашните решения в практически всеки аспект и е сред най-добре оценяваните решения на компанията в историята. Той предлага всички приложения на Adobe, на обща цена и без скрити разходи.

Източник: prodesigntools.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.